«Η Βερόνα ήθελε τον Αλμέιδα, η ρήτρα του συμβολαίου του με την ΑΕΚ τη σταμάτησε»

«Η Βερόνα ήθελε τον Αλμέιδα, η ρήτρα του συμβολαίου του με την ΑΕΚ τη σταμάτησε»
Photo Credits: INTIME

Η ιταλική ομάδα ήθελε τον Αλμέιδα, όμως ο Αργεντινός έχει μεγάλη ρήτρα με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Βερόνα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και για αυτό τσέκαρε την περίπτωση του Ματίας Αλμέιδα!

Ο Αργεντινός τεχνικός της ΑΕΚ κατάφερε στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα να κατακτήσει το νταμπλ και να προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων. Ένας από αυτούς είναι σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία η Ελλάς Βερόνα, η οποία διερεύνησε την περίπτωση του «Πελάδο», όμως η ρήτρα που έχει ο Αργεντινός με την Ένωση δεν κατέστη εφικτή για τους Ιταλούς.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο Γκατούζο προτίμησε να μην επιστρέψει στην προπονητική στην Ιταλία, περιμένοντας την κλήση κάποιας ομάδας στο εξωτερικό. 

Για το λόγο αυτό, ο Σολιάνο συνέπλεξε επίσης δύο άλλες διαπραγματεύσεις: μία με τον Μπαρόνι, που θεωρείται ένας σταθερός και καλά προετοιμασμένος προπονητής. Ο άλλος με τον Αλμέιδα, τον πρώην παίκτη της Πάρμα και της Λάτσιο που προπονούσε πέρσι στην Ελλάδα, με την ΑΕΚ Αθηνών. Ωστόσο, μια βαριά ρήτρα αποδέσμευσης σταμάτησε αυτή τη διαπραγμάτευση στην αρχή».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X