«Η Μπορντό δεν έχει επιβεβαιώσει την αγορά του Μισελέν από την ΑΕΚ»

«Η Μπορντό δεν έχει επιβεβαιώσει την αγορά του Μισελέν από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Δημοσίευμα στη Γαλλία αναφέρει ότι η Μπορντό δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την απόκτηση του Κλεμάν Μισελέν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κλεμάν Μισελέν αγωνίστηκε τη σεζόν που μας πέρασε δανεικός από την ΑΕΚ στην Μπορντό!

Ο Γάλλος αμυντικός δεν έπεισε στην προετοιμασία τον Αλμέιδα και δόθηκε δανεικός με οψιόν αγοράς στην Μπορντό, προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Πλέον, οι Γάλλοι με δημοσίευμά τους αναφέρουν ότι η Μπορντό δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα την οριστική αγορά του παίκτη από την Ένωση.

Πιο αναλυτικά το δημοσίευμα: «Ο Κλεμάν Μισελέν δεν κατάφερε να κερδίσει την αρχική θέση, αφού ο David Guion προτιμούσε τον Malcom Bokele, κεντρικό αμυντικό.

Τελικά, ο Μισελέν έπαιξε 23 αγώνες στη Ligue 2, συμπεριλαμβανομένων 8 ως βασικός και κατάφερε να δώσει 3 ασίστ αυτή τη σεζόν.

Οι Ζιροντίνοι έχουν ασκήσει το δικαίωμα αγοράς 2 εκατομμυρίων ευρώ από τον ελληνικό σύλλογο, κάτι που αναφέρει η ιστοσελίδα transfermarkt. Παρόλα αυτά από την πλευρά του Μπορντό, δεν έχουμε επισημοποιήσει αυτήν την πρόσληψη».

Να θυμίσουμε ότι πηγές της ΑΕΚ υποστήριζαν πως το θέμα είναι τελειωμένο, αφού η Μπορντό ήθελε τον παίκτη και θεωρούν ότι η συμφωνία θα ενεργοποιηθεί!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X