Έκλεισε η πώληση του Μισελέν από την ΑΕΚ στην Μπορντό - Τι αναφέρουν οι Γάλλοι

Έκλεισε η πώληση του Μισελέν από την ΑΕΚ στην Μπορντό - Τι αναφέρουν οι Γάλλοι
Photo Credits: INTIME

Στην Μπορντό και του χρόνου ο Μισελέν! Τι ανέφερε το Bein Sports το βράδυ της Δευτέρας πριν το ματς των Γιρονδίνων με την Γκρενόμπλ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης της Μπορντό θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Γάλλος μπακ, Κλεμάν Μισελέν που μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ.

Όπως ανέφερε το Bein Sports το βράδυ της Δευτέρας πριν το ματς της Μπορντό με την Γκρενόμπλ, ο Μισελέν θα είναι και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Τζον Φερέιρα σε συνέντευξη με τον ποδοσφαιριστή ανέφερε: «Είσαι δανεικός από την ΑΕΚ. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο πως αν ξεπεράσεις τα 15 ματς στη σεζόν, θα αρθεί αυτόματα η οψιόν./ Αυτό θα γίνει. Θα είσαι «μπορντελέ» και την επόμενη σεζόν. Αυτά είναι τα καλά νέα της ημέρας».

Τώρα το πόσα χρήματα θα δώσει η Μπορντό στην ΑΕΚ; Αυτό θα εξαρτηθεί σε ποια κατηγορία θα παίζει. Θυμίζουμε πως το καλοκαιρινό ρεπορτάζ ανέφερε πως αν η Μπορντό ανέβει στη Ligue 1, τότε η ΑΕΚ μπορεί να “καρπωθεί” έως 2 εκατ. ευρώ μαζί με τα μπόνους, ενώ αν μείνει στη Ligue 2, τότε η ρήτρα είναι περίπου 1 εκατ. ευρώ χωρίς τα μπόνους.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X