Με wild card στη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Με wild card στη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Θα αγωνιστεί τελικά στη Μαγιόρκα ο Τσιτσιπάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον τίτλο που είχε κατακτήσει πέρυσι στη Μαγιόρκα θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί κι εφέτος ο Στέφανος Τσιτσιπάς, καθώς όπως έκαναν γνωστό την Τετάρτη (21/06) οι διοργανωτές του τουρνουά 250 της ATP, ο Έλληνας πρωταθλητής έλαβε wild card και θα λάβει κανονικά μέρος στην διοργάνωση.

Ο 24χρονος τενίστας και νο5 της παγκόσμιας κατάταξης είχε επικρατήσει στον τελικό της περιόδου 2021/2022 επί του Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, πανηγυρίζοντας τον πρώτο τίτλο καριέρας σε επιφάνεια με γρασίδι.

Να σημειωθεί ότι εκτός από το μονό, ο Τσιτσιπάς θ΄ αγωνιστεί και στο διπλό του τουρνουά με τον Φελιθιάνο Λόπες, στο τελευταίο επαγγελματικό τουρνουά στην καριέρα του Ισπανού.

Στο Mallorca Country Club θα λάβει μέρος και ο Νικ Κύργιος που επιστρέφει στη δράση μετά την απόσυρσή του από το τουρνουά του Χάλε.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 24 Ιουνίου και θα τελειώσουν την 1η Ιουλίου, με το τουρνουά της Μαγιόρκα ν΄ αποτελεί ουσιαστικά την πρόβα-τζενεράλε των αθλητών ενόψει του Wimbledon.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X