Τέλος ο Τζούριτσιτς από τη Σαμπντόρια, ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Τζούριτσιτς από τη Σαμπντόρια, ανακοινώνεται από τον Παναθηναϊκό
Photo Credits: INTIME

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς και ο Σέρβος μέσος αναμένεται αύριο (22/06) να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σαμπντόρια ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Φίλιπ Τζούριτσιτς και ο Σέρβος επιτελικός μέσος αναμένεται αύριο (22/06) να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα δύο χρόνια!

Μόνο οι ανακοινώσεις απομένουν, προκειμένου ο Φίλιπ Τζούριτσιτς να φορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού!

Το τυπικό σκέλος, που είχε απομείνει, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σέρβου επιτελικού μέσου, Φίλιπ Τζούριτσιτς, στον Παναθηναϊκό, ολοκληρώθηκε, με τη Σαμπντόρια να ανακοινώνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/06) τη λύση της συνεργασίας της με τον 31χρονο.

Οι συνολικές αποδοχές του Τζούριτσιτς θα φτάσουν, περίπου, τα 2,4 εκατ. ευρώ. Όπως όλοι οι διεθνείς, αναμένεται να πάρει έξτρα άδεια από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και θα ενσωματωθεί στην αποστολή στην Αυστρία.

Ο Παναθηναϊκός, πλέον, στρέφει την προσοχή του στις άλλες μεταγραφικές υποθέσεις, προκειμένου να κλείσει άμεσα και την απόκτηση έμπειρου κεντρικού αμυντικού, για να τον έχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Γιάννης Παπαδημητρίου έχει ξεχωρίσει 2-3 ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και περιμένει την τελική επιλογή του Γιοβάνοβιτς.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X