Conference League: Με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Αραράτ ή Εγκνάτια ο Άρης

Conference League: Με Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ ο ΠΑΟΚ - Κόντρα σε Αραράτ ή Εγκνάτια ο Άρης
Photo Credits: INTIME

Η κλήρωση του ΠΑΟΚ και του Άρη για τον β' προκριματικό γύρο του Conference Leauge

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ, Κυπελλούχος Ισραήλ, θα είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό Ομιλο του Conference League.

Η Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρέθηκε στο δρόμο του ΠΑΟΚ στον δεύτερο προκριματικό του Conference League. Πρόκειται για την Κυπελλούχο Ισραήλ που κατέκτησε πέρσι το τρόπαιο όταν και νίκησε 3-0 την Μακάμπι Νετάνια στον τελικό, ενώ τερμάτισε στην 7η θέση του πρωταθλήματός της, με ρεκόρ 9-4-13.

Με Αραράτ ή Εγνατία o Άρης στο Conference League

Ο Άρης θα αντιμετωπίσει την Αραράτ από την Αρμενία ή την Εγνατία από την Αλβανία για το β’ προκριματικό γύρο του Conference League.

Τα ματς Αραράτ-Εγνατία θα γίνουν 13 και 20 Ιουλίου κι οι κίτρινοι θα πέσουν στη… μάχη στις 27/7 και στις 3/8.

Ο Άρης κι ο ΠΑΟΚ δεν θα έχουν VAR στα παιχνίδια τους στον β΄ γύρο, κάτι που θα αλλάξει αν καταφέρουν να προκριθούν. Κι αυτό χάρη στην απόφαση της UEFA να επεκτείνει τη χρήση της εν λόγω τεχνολογίας στα φετινά προκριματικά, καλύπτοντας όλους τους γύρους σε Champions League και Europa League.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X