Υπέγραψε στην Όσιγιεκ ο Ευαγγέλου

Υπέγραψε στην Όσιγιεκ ο Ευαγγέλου
Photo Credits: INTIME

Η Όσιγεκ ανακοίνωσε την Τρίτη την απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίσημα παίκτης της Οσιγεκ έγινε την Τρίτη ο Στέφανος Ευαγγέλου. Ο διεθνής στόπερ πέρασε με επιτυχία τα δοκιμαστικά από το τεχνικό τιμ της κροατικής ομάδας και κρίθηκε ικανός να τη βοηθήσει.

Έτσι, υπέγραψε για τον επόμενο χρόνο με οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμα, έχοντας μείνει προηγουμένως ελεύθερος από τη Σέριφ Τίρασπολ.

«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι και να πετύχουμε τους στόχους που θέσαμε ως ομάδα. Είμαι εντυπωσιασμένος από τις συνθήκες που έχουμε στο καινούργιο γήπεδο και τις προπονητικές εγκαταστάσεις.

Ξέρω τον προπονητή και τους συνεργάτες του, τη νοοτροπία, ειδικά στα νοκ άουτ παιχνίδια που μας περιμένουν στο Conference League. Έχω περάσει από ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, αυτή η εμπειρία σημαίνει πολλά για μένα. Ξέρω ότι πρέπει να αποδείξω ποιος είμαι εδώ», ανέφερε ο ίδιος ο παίκτης.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X