Ο Ράφα Μπενίτεθ κοντά σε συμφωνία με τη Θέλτα - Τι σημαίνει αυτό για ΑΕΚ και Πινέδα

Ο Ράφα Μπενίτεθ κοντά σε συμφωνία με τη Θέλτα - Τι σημαίνει αυτό για ΑΕΚ και Πινέδα
Photo Credits: INTIME

Ράφα Μπενίτεθ προ των πυλών για Θέλτα, στην κρίση του Ισπανού τεχνικού η απόφαση για το μέλλον του Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σήριαλ Πινέδα στην ΑΕΚ θα έχει πολλά επεισόδια αυτό το καλοκαίρι.

Καθώς η απόφαση για το αν θα μείνει ή όχι ο Πινέδα στην Θέλτα δεν έχει παρθεί οριστικά, μπορεί χτες να αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Θέλτα ότι μπαίνει πωλητήριο στον Μεξικανό αλλά πρέπει να υπολογίσουμε ότι η Θέλτα άλλαξε προπονητή.

Ο Καρβαλιάλ που δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις με τον «Maguito» αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Γαλικίας και φαβορί να τον αντικαταστήσει είναι ο Ράφα Μπενίτεθ σύμφωνα με το Athletic και άλλα μέσα της Ιβηρικής χερσονήσου.

Σε περίπτωση τώρα που αναλάβει την ομάδα από το Βίγκο ο Ράφα Μπενίτεθ θα κληθεί να αποφασίσει για το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα που επέστρεψε από τον δανεισμό του στην ΑΕΚ στην Θέλτα.

Πάντως να πούμε σε αυτό το σημείο ότι ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις για τον Πινέδα και η ΑΕΚ κάνει το καλύτερο δυνατό για να φέρει τον Μεξικανό ξανά στη Φιλαδέλφεια. Οψόμεθα…

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X