Κουρτουά: «Απογοητευμένος από τη στάση του Τεντέσκο - Αποχώρησα λόγω τραυματισμού»

Κουρτουά: «Απογοητευμένος από τη στάση του Τεντέσκο - Αποχώρησα λόγω τραυματισμού»
Photo Credits: INTIME

Με τον προπονητή του στην Εθνική Βελγίου τα έβαλε ο Τιμπό Κουρτουά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τιμπό Κουρτουά αποφάσισε να μη βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα με την Εσθονία και στο Βέλγιο έχει γίνει σάλος. Ο λόγος είναι η απόφαση της Ομοσπονδίας να δώσει το περιβραχιόνιο στον Ρομέλου Λουκάκου στην αναμέτρηση με τους Αυστριακούς και τους Εσθονούς, ελέω απουσίας του Κέβιν Ντε Μπρόινε.

Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» Ντομένικο Τεντέσκο κατηγόρησε δημόσια τον γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης για την κίνησή του τονίζοντας πως έχει σοκαριστεί με την απόφασή του, ωστόσο ο ίδιος ο Κουρτουά πήρε θέση μέσω social media, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη στάση του Τεντέσκο και ξεκαθάρισε ότι αποχώρησε από την αποστολή λόγω τραυματισμού.

Δείτε τη δημοσίευση του πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Βελγίου:

«Εξεπλάγην το απόγευμα όταν άκουσα τη συνέντευξη Τύπου του προπονητή, στην οποία παρέθεσε μια μερική και υποκειμενική ερμηνεία της ιδιωτικής κουβέντας που είχαμε μετά το ματς με την Αυστρία.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είναι η πρώτη ή η τελευταία φορά που μιλάω σε έναν προπονητή για θέματα σχετικά με τα αποδυτήρια. Αλλά είναι η πρώτη φορά που κάποιος το δημοσιοποιεί. Είμαι βαθύτατα απογοητευμένος από αυτό το γεγονός και θέλω να ξεκαθαρίσω ότι οι εκτιμήσεις του προπονητή δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Στην κουβέντα που είχαμε του ζήτησα να εξηγήσει και να πάρει αποφάσεις για να αποφύγουμε παρόμοιες καταστάσεις στο παρελθόν που μας έβλαψαν, όλα αυτά για το κοινό κι όχι για το προσωπικό μου συμφέρον. Το να είσαι ή όχι ο αρχηγός της εθνικής ομάδας δεν είναι ούτε κάτι ασήμαντο ούτε μια τυχαία απόφαση, θα έπρεπε να είναι αποκλειστικά δική του απόφαση. Αυτό προσπάθησα να του επικοινωνήσω αλλά δεν πέτυχα τον σκοπό μου.

Επιμένω πως ποτέ δεν απαίτησα κάτι και πως έχω μιλήσει ήδη στον συμπαίκτη μου, Ρομέλου Λουκάκου για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Παράλληλα θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία κουβέντα με οποιονδήποτε άλλον συμπαίκτη, όπως γράφτηκε.

Ακόμα, χθες το απόγευμα υποβλήθηκα σε εξετάσεις για ένα πρόβλημα στο αριστερό γόνατο. Το ιατρικό σταφ του συλλόγου μου και της εθνικής ήταν σε επικοινωνία, εξέτασαν όλο το υλικό και πήραν την απόφαση να αποχωρήσω από το camp».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Thibaut Courtois (@thibautcourtois)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X