Χατζηδιάκος: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω κόντρα στην Γαλλία - Θέλουμε να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά»

Χατζηδιάκος: «Μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω κόντρα στην Γαλλία - Θέλουμε να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Παντελή Χατζηδιάκου για την αναμέτρηση της Ελλάδας με τη Γαλλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παντελής Χατζηδιάκος σε συνέντευξη του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 αναφέρθηκε στο χτεσινό ματς της Εθνικής κόντρα στην Γαλλία.

Είπε ότι είναι ευχαριστημένος από τον τρόπο που παίξανε αλλά όχι από το αποτέλεσμα καθώς πιστεύει ότι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς. Ενώ αναφέρθηκε και στον Μαυροπάνο σχετικά με το τι του είπε μετά το ματς.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Παντελής Χατζηδιάκος στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Ήταν ένα μεγάλο ματς απέναντι σε πάρα πολύ καλούς παίκτες. Πολύ ωραίο βράδυ σε όμπορφη ατμόσφαιρα. Ευχαριστημένοι για αυτό που δείξαμε αλλά πιστεύω ότι μπορούσαμε παραπάνω. Να παίξουμε καλύτερα, και να πάρουμε αποτέλεσμα. Αμυνθήκαμε αρκετά καλά. Κοντρολάραμε καλά τους αντιπάλους. «Προσπαθήσαμε να το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς. Θέλουμε πολύ να παίξουμε σε ένα μεγάλο τουρνουά.

Λέγαμε μεταξύ μας να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να δείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που μπορούμε. Υπήρχε έξτρα κίνητρο να δείξουμε ότι μπορούμε και σε αυτό το επίπεδο».

«Στον Μαυροπάνο είπα ότι είναι μέρος της δουλειάς μας μια κακή βραδιά. Μπορείς σε κλάσματα δευτερολέπτου να πάρεις μια απόφαση που μπορεί να αλλάξει το ματς. Δεν χρειάζεται να απογοητεύεται. Είμαστε δεμένοι ως ομάδα. Είναι πάντα συγκεντρωμένος. Είναι θηρίο, υπάρχουν καλές μέρες αλλά και κακές στο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να τον βοηθήσουμε ψυχολογικά».

Αναφορικά με το μέλλον του τόνισε: «Ήρθε για εμένα η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα. Δεν ξέρω που θα είναι, αλλά θέλω πολύ να το κάνω. Θα είναι στο εξωτερικό, δεν θα επιστρέψω στην Ελλάδα, δεν θα ήταν το πιο σωστό βήμα για την καριέρα μου ειδικά μετά από τέτοια σεζόν».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X