Μασούρας: «Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Ολλανδία»

Μασούρας: «Πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Ολλανδία»
Photo Credits: INTIME

Πιστεύει στην πρόκριση στα τελικά του Euro 2024 ο Γιώργος Μασούρας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Εθνική έκανε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στην Γαλλία και πλέον το όνειρο πρόκρισης για το από τα προκριματικά δείχνει αρκετά πιθανό.

Αυτή την πίστη για πρόκριση εξέφρασε σε δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Μασούρας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μασούρας στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Έχουμε φιλικές σχέσεις και εκτός γηπέδων, κάτι που σίγουρα βοηθάει γιατί έχουμε συνεχώς μία επικοινωνία. Αυτό μας χαλαρώνει και μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα, μπορούμε να βοηθήσουμε ακόμη περισσότερο ο ένας τον άλλον. Του είπα να μη φοβάται τον Εμπαπέ και ότι θα είμαι δίπλα του, “πάρε την έξω πλευρά εσύ και εγώ θα είμαι μέσα”».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας επιθετικός μίλησε για τις επόμενες προκλήσεις της Ελλάδας: «Θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια και με τους Γάλλους και με τους Ολλανδούς, μπορούμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση μαζί τους. Είναι μία ξεχωριστή εμπειρία αυτά τα ματς».

Όσον αφορά το γεγονός πως πολλοί κατηγόρησαν τον Μαυροπάνο για την ήττα, τόνισε: «Δεν δώσαμε βάση σε αυτό που έγινε γιατί δεν θεωρούμε ότι ήταν προσωπικό λάθος. Σε ένα ματς υπάρχει μια αλληλουχία που μπορεί να οδηγήσει έναν ποδοσφαιριστή σε λάθος. Κι άλλοι είχαν κακές στιγμές, κι εγώ έκανα πολλά λάθη απλά έτυχε να μη συμβεί το μοιραίο. Ο Ντίνος ήταν άτυχος και συνέβη αυτό».

Τέλος, για τις ελπίδες της «γαλανόλευκης» σε έναν τέτοιο όμιλο, επεσήμανε: «Όταν ακούς μία τέτοια κλήρωση, το μόνο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις αξιοπρεπείς εμφανίσεις. Μας βοήθησε το ότι βγήκαμε πρώτοι στο Nations League, πήραμε αυτοπεποίθηση γιατί υποτιμούσαμε τις δυνάμεις μας, πλέον βλέπουμε ότι αυτό βγαίνει μέσα στο γήπεδο. Ξεκινήσαμε καλά, πάμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση με την Ολλανδία»

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X