Σενάριο για ΑΕΚ και Μουρίγιο!

Σενάριο για ΑΕΚ και Μουρίγιο!
Photo Credits: INTIME

Αμυντικός με βαρύ βιογραφικό, ο Τζέισον Μουρίγιο προτάθηκε ως ελεύθερος στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναζητεί στόπερ και προέκυψε περίπτωση από την Ιταλία και δη ένας παίκτης με πολύ βαρύ βιογραφικό.

Ο Αλμέιδα έχει ζητήσει για το κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ μία δυνατή μεταγραφή και απ’ ό,τι φαίνεται το όνομα που προκύπτει, είναι από την Ιταλία.

Ο υποβιβασμός της Σαμπντόρια στην Serie B οδηγεί στην έξοδο αρκετούς παίκτες που προσφέρονται/προτείνονται σε μεγάλες ελληνικές ομάδες. Ο Τζούρισιτς έρχεται στον Παναθηναικό, ο Γκαμπιαντίνι έχει δεχτεί το άγριο φλέρτ του ΠΑΟΚ ενώ στην Ιταλία λένε πως και ο 31χρονος διεθνής Κολομβιανός στόπερ, Τζέισον Μουρίγιο έχει προταθεί στην ΑΕΚ και εξετάζεται.Μιλάμε για στόπερ που έχει περάσει απο Ιντερ, Βαλένθια, Μπαρτσελόνα, Θέλτα και συνολικά στην καριέρα του έχουν πληρωθεί 36.500.000 ευρώ σε transfer fees!!

Αν κανείς κοιτάξει την καριέρα του Τζέισον Μουρίγιο δεν μπορεί παρά να εντυπωσιαστεί, μιας και έχει καταφέρει να παίξει σε ομάδες… μεγαθήρια. Ο 31χρονος, που μετράει 32 συμμετοχές με την Εθνική Κολομβίας, έχοντας δώσει το παρών στο Κόπα Αμέρικα του 2015 και 2016, ξεκίνησε την καριέρα του στην Ντεπορτίβο Κάλι, ενώ πριν κάνει το… άλμα στην Ευρώπη αγωνίστηκε στην Ντεπόρ Αγκουαμπλάνκα. Το 2010 ο έμπειρος στόπερ θα πάρει μεταγραφή στην Γρανάδα, όπου και για δύο χρόνια θα δοθεί δανεικός, αρχικά στην Κάντιθ, που έπαιξε 29 φορές σημειώνοντας 3 γκολ, ενώ την επόμενη σεζόν θα παίξει στη Λας Πάλμας όπου θα παίξει 41 φορές, βρίσκοντας δίχτυα 4 φορές. Κάπου εκεί η Γρανάδα θα του δώσει τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής και εκείνος δεν θα απογοητεύσει κανέναν. Ο Μουρίγιο θα παίξει με τους Ροχιμπλάνκος 53 αγώνες από το 2013 μέχρι το 2015 καταφέρνοντας να εκτοξεύσει τις μετοχές του, από το 1 στα 8 εκατομμύρια ευρώ, και κάνοντας την Ίντερ να δαπανήσει 8 εκατομμύρια το 2015 για να τον αποκτήσει.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X