Η μεγάλη προσφορά των «Πειρατών του Ονείρου» για το μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Η μεγάλη προσφορά των «Πειρατών του Ονείρου» για το μουσείο της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι «Πειρατές του Ονείρου» προέβησαν σε μία σημαντική δωρεά για το μουσείο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι «Πειρατές του Ονείρου» έκαναν μία μεγάλη προσφορά στο μουσείο της ΑΕΚ!

Η Ένωση με ανάρτησή της ενημέρωσε τον κόσμο για αυτή τη δωρεά. Πιο αναλυτικά η ανάρτηση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ: «Όταν γκρεμίστηκε το παλιό γήπεδο της ΑΕΚ το 2003, το μεγαλύτερο μέρος των αντικειμένων που βρίσκονταν μέσα σε αυτό χάθηκε για πάντα. Ευτυχώς υπήρξαν κάποιοι που διέσωσαν λίγα από αυτά τα αντικείμενα και σε αυτούς συγκαταλέγονται τα μέλη του δραστήριου συνδέσμου φιλάθλων ΑΕΚ από το Γαλάτσι «Πειρατές του Ονείρου», οι οποίοι είχαν μαζέψει τότε κάποια από τα πεταμένα λάβαρα από διεθνείς αγώνες της ομάδας.

Χθες, μια αντιπροσωπεία τους τα παρέδωσε στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ, μαζί με το μετάλλιο του μεγάλου Κώστα Πούλη από τον νικηφόρο τελικό κυπέλλου της σεζόν 1948-1949, αλλά και με μία μεγάλη εκτύπωση του γνωστού σκίτσου του Σπύρου Ορνεράκη με την πρωταθλήτρια 1992-1993.

Ο Γιώργος, ο Σταύρος, ο Μάριος, ο Σπύρος και ο Θανάσης αποτέλεσαν την 5μελή αντιπροσωπεία που παρέδωσε το υλικό εκ μέρους των “Πειρατών του Ονείρου».

Ευχαριστούμε πολύ τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους για την τεράστια επιθυμία τους να προσφέρουν κειμήλια ζωής και θυμίζουμε ότι το Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία συλλογής εκθεμάτων! Οσοι παλαίμαχοι ή φίλαθλοι διαθέτουν αντικείμενα, τα οποία θέλουν να προσφέρουν, παρακαλούνται να επικοινωνούν στο e-mail aekmuseum@aekfc.gr υπ’ όψιν των κ. Γεράσιμου Γασπαρινάτου και Γιάννη Μπίλιου».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X