«Θέλουμε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στην Σαουδική Αραβία»

«Θέλουμε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους στην Σαουδική Αραβία»
Photo Credits: INTIME

Η Σαουδική Αραβία φαίνεται πως έχει βαλθεί να τρελάνει τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με τις προτάσεις που κάνει σε ποδοσφαιριστές στρώνοντας χρυσάφι στα πόδια τους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως η απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Αλ Νασρ ήταν μόνο η αρχή για τους Σαουδάραβες που και τα χρήματα έχουν, αλλά όπως φαίνεται και το πλάνο για να «ανεβάσουν» το ποδόσφαιρο της χώρας τους με απώτερο στόχο, όπως φαίνεται, την διοργάνωση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τώρα, εκτός από παίκτες που εμπλέκονται σε πιθανές μεταγραφές στη Σαουδική Αραβία, φαίνεται πως υπάρχει ενδιαφέρον και για… ομάδες!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιταλικής εφημερίδας Tuttosport, το επόμενο σχέδιο είναι η δημιουργία μιας Λίγκας στην οποία θα συμμετέχουν η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους!

Οι Σαουδάραβες θέλουν να αναδιαρθρώσουν τη Λίγκα τους και να εκμεταλευτούν μια ενδεχόμενη τιμωρία των Καταλανών και των «μπιανκονέρι» από την UEFA καθώς αμφότερες οι ομάδες είναι υπό έρευνα για διαφορετικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται ο αποκλεισμός τους από τις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Αν, λοιπόν, όντως υπάρξει τιμωρία των δύο, θα λάβουν πρόταση από τη Σαουδική Αραβία για να μετακομίσουν στο δικό τους πρωτάθλημα, εννοείται με υψηλότατο οικονομικό αντάλλαγμα.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X