Μπάσκονια: Μόνο τα τυπικά μένουν για την απόκτηση του Ρογκαβόπουλου

Μπάσκονια: Μόνο τα τυπικά μένουν για την απόκτηση του Ρογκαβόπουλου
Photo Credits: INTIME

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος ετοιμάζεται να ενταχθεί στην Μπασκόνια και πλέον μένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί η συμφωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος (22 χρονών, 2.01 μέτρα) προβάρει εδώ και καιρό την φανέλα της Μπασκόνια. Πλέον έχουν μείνει μόνο οι τυπικές λεπτομέρειες (όπως οι ιατρικές εξετάσεις) και η… ανακοίνωση για να επισημοποιηθεί το deal των δύο πλευρών, που θα βρει τον διεθνή γκαρντ/φόργουορντ στους Βάσκους με πολυετές (πιθανότατα τριετές) συμβόλαιο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών θα περιλαμβάνει και NBA out, αφού ο Ρογκαβόπουλος ελπίζει μεταξύ άλλων ότι θα ακούσει το όνομά του στο NBA Draft 2023, που θα διεξαχθεί τα χαράματα της Παρασκευής (23/6) ώρα Ελλάδος. Ο άλλοτε παίκτης της ΑΕΚ και του Προμηθέα βρίσκεται ακόμα στις ΗΠΑ όπου έχει περάσει από σειρά workouts από ομάδες, ελπίζοντας ότι θα πείσει κάποια εξ αυτών να τον επιλέξει στον δεύτερο γύρο. Μέσα στις επόμενες ημέρες πάντως αναμένεται να μεταβεί στην Βιτόρια για να κλείσει και επίσημα το deal με τους Βάσκους.

Την φετινή σεζόν ο Ρογκαβόπουλος είχε την δική του αγωνιστική έκρηξη με την φανέλα της Μερκεζεφέντι στην Τουρκία, όπου είχε 15.7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ μέσο όρο με 36% στα τρίποντα σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X