«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Πινέδα»

«Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Πινέδα»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που ενδιαφέρεται πιο πολύ για τον Ορμπελίν Πινέδα, σύμφωνα λογαριασμό στο Twitter που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Θέλτα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο ρεπορτάζ στην Ισπανία για τον Ορμπελίν Πινέδα και την ΑΕΚ, αυτή τη φορά από λογαριασμό στο Twitter που ασχολείται αποκλειστικά με τα νέα της Θέλτα.

Σε tweet που έγινε πριν από λίγο, λοιπόν, αναφέρεται πως «η Θέλτα τοποθέτησε προς πώληση τον Μεξικανό, Ορμπελίν Πινέδα και η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο είναι η ΑΕΚ».

Ενώ ταυτόχρονα αναφέρεται στα «θέλω» του ποδοσφαιριστή. Έτσι στην ανάρτηση επισημαίνεται πως «ο Ορμπελίν φαίνεται να θέλει ακόμα να παίξει στην Ελλάδα, όπου έκανε εξαιρετική σεζόν».

Και καταλήγοντας, βέβαια, ζητεί από τους φίλους της ομάδας και ακόλουθους να καταθέσουν τη γνώμη τους. «Τι πιστεύετε ότι θα συμβεί στην υπόθεση του Πινέδα;», είναι το ερώτημα που τίθεται.

Να θυμίσουμε, βέβαια, πως το απόγευμα η Θέλτα επιβεβαίωσε στην έγκυρη ιστοσελίδα «Kery News» που ασχολείται εκτενώς με τα νέα στο μεξικανικό ποδόσφαιρο και έχει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τον Πινέδα πως η μία πρόταση που έχει στα χέρια της είναι από την ΑΕΚ.

Και πάμε στο προκείμενο… Μετά τη δήλωση του Κάρλος Μουρίνιο περί προτάσεων για τον Πινέδα, το «Kery News» σε tweet του ανέφερε: «Επιβεβαίωση. Υπάρχουν προσφορές για τον Πινέδα στα γραφεία της Θέλτα. Μία απ’ αυτές είναι της ΑΕΚ και προς το παρόν όλες οι προτάσεις παραμένει σε ανάλυση μέχρι να γίνει γνωστό, αν ο νέος προπονητής της Θέλτα θέλει να έχει ή όχι τον Πινέδα».

Δείτε το tweet:

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X