Εκπρόσωπος Ντρέιμοντ Γκριν: «Αποχωρεί από τους Γουόριορς»

Εκπρόσωπος Ντρέιμοντ Γκριν: «Αποχωρεί από τους Γουόριορς»
Photo Credits: INTIME

Ο CEO του γραφείου που εκπροσωπεί τον Ντρέιμοντ Γκριν, επιβεβαίωσε τις φήμες που θέλουν τον 33χρονο φόργουορντ να κάνει opt out από το συμβόλαιό του

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αποχωρεί οριστικά από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ο Ντρέιμοντ Γκριν!

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε σε αμερικανικά Μέσα ο CEO, του γραφείου που εκπροσωπεί τον παίκτη, Ριτς Πολ, ο 33χρονος φόργουορντ ενημέρωσε την ομάδα πως θα κάνει opt out από τον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του αφήνοντας στο τραπέζι το ποσό των 27,5 εκατομμυρίων δολαρίων, με σκοπό να δοκιμάσει την τύχη του στην ελεύθερη αγορά!

Μετά από έντεκα χρόνια παρουσίας του στον οργανισμό του Σαν Φραντσίσκο και την κατάκτηση τεσσάρων πρωταθλημάτων, ο έτερος στυλοβάτης της ομάδας μετά τους Στεφ Κάρι και Κλέι Τόμπσον, θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του, με τους Λος Άντζελες Λέικερς να είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτησή του.

Τη φετινή σεζόν, ο Γκριν κατέγραψε 8,5 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 6,8 ασίστ μέσο όρο σε 72 παιχνίδια της regular season.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X