«Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

«Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Πανζουρλισμός και στη Σύρο κατά την υποδοχή των τροπαίων της ΑΕK

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περιοδεία των τροπαίων του νταμπλ της ΑΕΚ συνεχίζεται, με το πρωτάθλημα και το κύπελλο που κατέκτησε ο Δικέφαλος να βρίσκεται στη Σύρο.

Στο νησί των Κυκλάδων βρέθηκε την Κυριακή το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet της σεζόν 2022-23 που κατέκτησε η ΑΕΚ. Αρχικά εκτέθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Ερμούπολης, στο περιθώριο των τελικών αγώνων της κατηγορίας Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων, όπου οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί του.

Πριν τον τελικό της διοργάνωσης η ΕΠΣ Κυκλάδων τίμησε τον μικρό φίλο του ΠΑΟΚ Γιάννη Παπαστεφανάκη που είχε συγκινήσει τους πάντες στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο, και ο οποίος βρέθηκε στη Σύρο, προσκεκλημένος του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων Ειρηναίου Φρέρη.

Αμέσως μετά, το Κύπελλο βρέθηκε στο τοπικό κλαμπ της Original 21 «Κώστας Λουδάρος», όπου έγινε το επίκεντρο ενός ολονύκτιου πάρτι. Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΚ στη Σύρο έκαναν τη νύχτα μέρα με φωνές, συνθήματα και καπνογόνα και σχεδόν όλοι φωτογραφήθηκαν με το τρόπαιο. Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους.«Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) «Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) «Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) «Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

«Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) «Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ) «Κάηκε» η Σύρος για το νταμπλ της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X