«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στη Θέλτα για τον Πινέδα»

«Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στη Θέλτα για τον Πινέδα»
Photo Credits: INTIME

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Μεξικό η Θέλτα επιβεβαίωσε στο Kery News πως η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαντική εξέλιξη φέρνουν στο φως τα μεξικανικά ΜΜΕ για τον Ορμπελίν Πινέδα, καθώς αναφέρουν πως η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση για την απόκτηση του MVP του πρωταθλήματος στη Θέλτα.

Η Θέλτα, λοιπόν, επιβεβαίωσε στην έγκυρη ιστοσελίδα «Kery News» που ασχολείται εκτενώς με τα νέα στο μεξικανικό ποδόσφαιρο και έχει πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τον Πινέδα πως η μία πρόταση που έχει στα χέρια της είναι από την ΑΕΚ.

Και πάμε στο προκείμενο… Μετά τη δήλωση του Κάρλος Μουρίνιο περί προτάσεων για τον Πινέδα, το «Kery News» σε tweet του ανέφερε: «Επιβεβαίωση. Υπάρχουν προσφορές για τον Πινέδα στα γραφεία της Θέλτα. Μία απ’ αυτές είναι της ΑΕΚ και προς το παρόν όλες οι προτάσεις παραμένει σε ανάλυση μέχρι να γίνει γνωστό, αν ο νέος προπονητής της Θέλτα θέλει να έχει ή όχι τον Πινέδα».

Να θυμίσουμε πως το πρωί ο Μουρίνιο υποστήριξε πως «έχουμε λάβει προτάσεις για κάποιους παίκτες. Άλλες μελετώνται κι άλλες απορρίψαμε. Η αγορά φέτος δεν θα είναι τόσο στάσιμη όσο οι δυο προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους. Σταθερά έχουμε δύο ή τρεις προτάσεις για τον Ρούμπεν Μπλάνκο και τον Ορμπελίν Πινέδα».

Βέβαια, ο ισχυρός άνδρας των Γαλιθιάνων δεν κατονόμασε τις ομάδες, ωστόσο είναι σχεδόν δεδομένο πως και η ΑΕΚ έχει κάνει την κίνησή της για να διατηρήσει τον MVP του φετινού πρωταθλήματος.

Σημειώστε δε πως ο Μουρίνιο φάνηκε διαλλακτικός στο ενδεχόμενο να πωληθούν οι Πινέδα και Ρούμπεν Μπλάνκο.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X