Σπουδαία νέα για Ρίκο: Βγήκε από το κώμα και μίλησε με τους δικούς του ανθρώπους

Σπουδαία νέα για Ρίκο: Βγήκε από το κώμα και μίλησε με τους δικούς του ανθρώπους

Πολύ ευχάριστα νέα από την Ισπανία για την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο, με τον 29χρονο τερματοφύλακα να βγαίνει από το τεχνητό κώμα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα νέα μεταδίδουν τις τελευταίες ώρες τα ισπανικά Μέσα, σχετικά με την κατάσταση της υγείας του 29χρονου τερματοφύλακα, Σέρχιο Ρίκο!

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν είχε ένα πάρα πολύ σοβαρό ατύχημα στα τέλη του περασμένου Μαΐου ενώ έκανε ιππασία, όντας έκτοτε βρισκόταν διασωληνωμένος σε νοσοκομείο της Σεβίλλης, με την υγεία του να βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρουν πολλά ισπανικά Μέσα, ένα εκ των οποίων και η «eldesmarque», ο Ρίκο βγήκε σήμερα (19/6) από το τεχνητό κώμα στο οποίο είχαν αποφασίσει να τον βάλουν οι γιατροί που τον φροντίζουν, ανακτώντας πλήρως τις αισθήσεις του και καταφέρνοντας να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του!

«Είμαστε ακόμα εδώ, κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και πλέον βλέπουμε φως. Σιγά-σιγά. Ήξερα από την αρχή ότι θα βελτιωνόταν η κατάστασή του. Χρειάζεται υπομονή», δήλωσε η σύζυγός του, Άλμπα Σίλβα.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X