Ρόμα: Ο Κριστάντε κάτοικος Ρώμης έως το 2027

Ρόμα: Ο Κριστάντε κάτοικος Ρώμης έως το 2027
Photo Credits: INTIME

Η Ρόμα ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 28χρονο Ιταλό χαφ, Μπράιαν Κριστάντε, ο οποίος υπέγραψε με τους «τζαλορόσι» μέχρι το 2027

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στη Ρώμη και στο «Ολίμπικο» για πολλά ακόμα χρόνια θα παραμείνει ο Μπράιαν Κριστάντε!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (19/06) το απόγευμα, η Ρόμα γνωστοποίησε την επέκταση της συνεργασίας της με τον 28χρονο Ιταλό χαφ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος, βρίσκεται στους «τζαλορόσι» από το καλοκαίρι του 2018, όντας ένας εκ των βασικών πυλώνων της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια, με ηγετική παρουσία στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τη φετινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 52 παιχνίδια της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας μάλιστα και ένα γκολ.

Στην πενταετία αυτή που βρίσκεται στην «Αιώνια Πόλη», ο Κριστάντε έχει καταγράψει 228 συμμετοχές, συνοδευόμενες με 11 γκολ και 13 ασίστ.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X