Σάντος: Οπαδοί κατέβασαν ενδεκάδα διαμαρτυρίας και προκάλεσαν σε αγώνα την ανδρική ομάδα! (VIDEO)

Σάντος: Οπαδοί κατέβασαν ενδεκάδα διαμαρτυρίας και προκάλεσαν σε αγώνα την ανδρική ομάδα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οργή και δυσαρέσκεια είναι οι λέξεις που κυριαρχούν στις τάξεις των οπαδών της Σάντος, οι οποίοι βλέπουν την ομάδα τους οποία παραπαίει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις και να έχει ήδη μείνει εκτός Κόπα Λιμπερταδόρες και Κυπέλλου Βραζιλίας, ενώ η διαφορά από την κορυφή στο πρωτάθλημα έγινε διψήφια (-11).

Με την ατμόσφαιρα να είναι τεταμένη στις αναμετρήσεις της και τους ultras πριν από λίγες εβδομάδες να πρωταγωνιστούν σε «ντου» προς την εξέδρα των οπαδών της Γκρέμιο, τα επεισοδιακά σκηνικά συνεχίστηκαν αυτή τη φορά έξω από το προπονητικό κέντρο, όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο εκατοντάδες οπαδοί των Peixe συγκεντρώθηκαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ακραία συνθήματα κατά της διοίκησης, χάρτινα «φέρετρα» στοχοποιώντας τον πρόεδρο και έντονες αψιμαχίες με τη φρουρά του «Rei Pele» στιγμάτισαν το ηλιόλουστο μεσημέρι στη Βίλα Μπελμίρο, αλλά τον πιο περίεργο τρόπο διαμαρτυρίας έδωσαν μάλλον μια μικρότερη μερίδα των διαμαρτυρόμενων. Έντεκα τον αριθμό, συγκεκριμένα, οι οποίοι φόρεσαν φανέλες της Σάντος, παρατάχθηκαν σαν κανονική ενδεκάδα με τερματοφύλακα και προκάλεσαν την πρώτη ομάδα σε αγώνα!

Το οργισμένο αίτημα των οπαδών δεν βρήκε ανταπόκριση, αφού το προπονητικό σταφ που μίλησε μαζί τους αρνήθηκε κατηγορηματικά την ιδέα, δηλώνοντας ως απάντηση ότι θα δώσουν τα πάντα στο προσεχές ντέρμπι με την Κορίνθιανς για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X