Αζάρ: «Ξεκουράζομαι εδώ και τρία χρόνια, έχω ακόμα πολλή ενέργεια»

Αζάρ: «Ξεκουράζομαι εδώ και τρία χρόνια, έχω ακόμα πολλή ενέργεια»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θολό είναι το τοπίο σχετικά με το ποια θα είναι η επόμενη κίνηση του Εντέν Αζάρ, μετά την αποδέσμευσή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Βέλγος τιμήθηκε από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του για την προσφορά του στην εθνική ομάδα (από την οποία έχει αποσυρθεί), στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Αυστρία για τα προκριματικά του EURO 2024, με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις μετά τη λήξη του αγώνα.

Αρχικά, ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να παρακολουθεί ποδόσφαιρο, αλλά προτιμά να βρίσκεται εντός αγωνιστικού χώρου, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο μέλλον του, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει ακόμα κάποια απόφαση. Τέλος, τόνισε ότι μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο κορυφαίο επίπεδο, αφού προέρχεται από τρία χρόνια ξεκούρασης και διαθέτει ακόμα αρκετή ενέργεια!

«Δεν μου αρέσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Ως παίκτης, θέλεις πάντα να είσαι στο γήπεδο και να βοηθάς την ομάδα σου, οπότε είναι απογοητευτικό το να μένεις εκτός», ανέφερε αρχικά μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης της εθνικής Βελγίου με εκείνη της Αυστρίας, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το μέλλον του, λέγοντας:

«Ειλικρινά, δεν ξέρω ακόμα τι θα κάνω. Μετά από αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια, θέλω απλώς να περάσω χρόνο με την οικογένειά μου, να πάω διακοπές όπως ο καθένας. Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες μέρες διάβασα πολλά που με αφορούσαν. Πολλά από αυτά ήταν ανοησίες. Θα δούμε, δεν ξέρω. Δεν δίνω τις απαντήσεις που θέλετε, αλλά ούτε εγώ τις έχω ακόμα. Όπως και να ‘χει, σας διαβεβαιώνω ότι είμαι ακόμα ένας ικανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής , το σώμα μου μπορεί να το αντέξει. Ξεκουράζομαι εδώ και τρία χρόνια, οπότε έχω πολλή ενέργεια».

Έχοντας μπει στα 32 του χρόνια, ο Αζάρ βρίσκεται εδώ και καιρό μακριά από τον καλό αγωνιστικό του εαυτό, ενώ φήμες τον θέλουν να σκέφτεται ακόμα και το ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ενεργό δράση.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X