Φερστάπεν: «Μου αρέσει να οδηγάω στη βροχή, είμαι από την Ολλανδία»

Φερστάπεν: «Μου αρέσει να οδηγάω στη βροχή, είμαι από την Ολλανδία»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τις καιρικές συνθήκες στο Grand Prix του Καναδά μίλησε ο poleman, Μαξ Φερστάπεν, σημειώνοντας ότι του αρέσει να οδηγεί στο βρεγμένο οδόστρωμα.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το μονοθέσιο δεν ήταν φανταστικό χθες, οπότε κάναμε ορισμένες αλλαγές. Στις κατατακτήριες βέβαια η κατάσταση ήταν διαφορετική, καθώς η πίστα ήταν βρεγμένη. Σε γενικές γραμμές το μονοθέσιο βελτιώθηκε και έγινε πιο φιλικό στην οδήγηση.

Στη βρεγμένη πίστα πρέπει να προβλέπεις τα πάντα, σε μερικά σημεία η πίστα γλιστρούσε πάρα πολύ. Πήραμε τις σωστές αποφάσεις, βγήκαμε τη σωστή στιγμή στην πίστα για να κάνουμε τις προσπάθειές μας.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την pole position. Μου αρέσει να οδηγώ στο βρεγμένο. Προέρχομαι από την Ολλανδία, όπου είμαστε συνηθισμένοι να οδηγούμε στη βροχή.

Για το αν η κυριαρχία του θα συνεχιστεί και στον αγώνα: «Ας δούμε τι θα συμβεί. Μπορεί στον αγώνα η πίστα να είναι στεγνή, οπότε η κατάσταση να είναι διαφορετική. Συνήθως όμως το μονοθέσιό μας είναι καλό σε ρυθμό αγώνα».

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X