ΑΕΚ: Με τον Γιουνούς Οτσάλ στο «τιμόνι» και πιο ισχυρό ρόστερ τη νέα σεζόν!

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ δημιούργησε ένα εξαιρετικά δυνατό Ελληνικό «κορμό» και κινείται για ξένες υψηλού επιπέδου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε φέτος την καλύτερη πορεία των τελευταίων δέκα ετών και αυτό φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή μιας σταθερά ανοδικής …τροχιάς.

Η «Ένωση» κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο, έχασε στις λεπτομέρειες την ευκαιρία να διεκδικήσει τον τίτλο ωστόσο η διοίκηση είναι αποφασισμένη για να στηρίξει το τμήμα έτσι ώστε να παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή τη νέα σεζόν. Το πρώτο βήμα έγινε με την συμφωνία για την παραμονή του Γιουνούς Οτσάλ. Ο Τούρκος προπονητής που έκανε εξαιρετική δουλειά φέτος θα βρίσκεται στο «τιμόνι» και τη νέα σεζόν οδηγώντας την ομάδα σε νέες επιτυχίες. Αυτή την στιγμή η ΑΕΚ έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό ελληνικό κορμό, ίσως τον καλύτερο που διαθέτει αυτή την στιγμή ελληνική ομάδα με τις Κωνσταντινίδου, Καλαντάτζε, Στράντζαλη; Ξηντάρα, Ξανθοπούλου, Κοσμά και Γιώτα. Σε ότι αφορά τις ξένες όλα δείχνουν πως θα διατηρήσει την Καλντερόν στο ρόστερ της που ήταν και η καλύτερη ξένη της από το υπάρχων ρόστερ. Παράλληλα όπως έχουμε αναφέρει ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου έχει κάνει δυνατό μπάσιμο για να ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» την κορυφαία Κεντρική του πρωταθλήματος, Λισέτ Μπλάνκο. Οι κινήσεις μάλιστα δεν σταματούν εκεί με τον πήχη να είναι πολύ ψηλά.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X