Ντόχερτι για την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη - Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να έρθεις να παίξεις εδώ»

Ντόχερτι για την «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena»: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη - Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να έρθεις να παίξεις εδώ»
Photo Credits: INTIME

Με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που υπήρχε χθες στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena», στον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδίς, μίλησε ο Ματ Ντόχερτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρόκειται για έναν από τους πιο αναγνωρισμένους ποδοσφαιριστές της Ιρλανδίας. Έναν εξαιρετικό παίκτη, που παρότι αποβλήθηκε στο φινάλε του ματς με την Εθνική μας ομάδα, αποτέλεσε έναν από τους ελάχιστους, που δέχθηκε να αναλύσει την αναμέτρηση, συζητώντας με τους δημοσιογράφους.

Το England365 βρέθηκε εκεί και συνομίλησε με τον Ματ Ντόχερτι, για το ματς, την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε και το… μέλλον του.

Με τα καλύτερα λόγια για την ατμόσφαιρα που υπήρχε χθες στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», στον αγώνα Ελλάδα-Ιρλανδίς, μίλησε ο Ματ Ντόχερτι.

Ο διεθνής Ιρλανδός αμυντικός της Ατλέτικο που κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί επίσης σε Τότεναμ και Γουλβς, είπε στο england365: «Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη. Το χορτάρι ήταν πολύ καλό. Το απόλαυσα, οι οπαδοί της Ελλάδας ήταν εκπληκτικοί. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να έρθεις να παίξεις εδώ.».

Δείτε τις δηλώσεις του Ματ Ντόχερτι:

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από την αναμέτρηση με την Ελλάδα; Ένα σχόλιο για το ματς…

«Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Δεν ήταν εύκολο για εμάς, είναι μία πολύ καλή ομάδα η Ελλάδα. Αγωνίστηκε δυνατά, ήταν στην έδρα της και αυτό έκανε τη διαφορά. Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι. Αλλά όπως και να έχει είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου.»

Είστε η πρώτη ομάδα που παίζει σε επίσημη αναμέτρηση στην OPAP Arena. Πώς σου φάνηκε το γήπεδο, σου έκανε εντύπωση το ελληνικό κοινό;

«Η ατμόσφαιρα ήταν απίθανη. Το χορτάρι ήταν πολύ καλό. Το απόλαυσα, οι οπαδοί της Ελλάδας ήταν εκπληκτικοί. Είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο για να έρθεις να παίξεις εδώ.»

Τι συνέβη στο τέλος; Γιατί αποβλήθηκες;

«Εκνευρίστηκα, έπαιξα και εγώ δυνατά, ξέφυγα. Δεν ήταν σωστό και προφανώς θα έβλεπα την κόκκινη κάρτα. Όπως βλέπεις, τώρα είμαι ήρεμος, τότε δεν ήταν πολύ εύκολο. Οι διαιτητές πάντως, γενικά είναι λίγο ευέξαπτοι πλέον, στο ποδόσφαιρο. Σκεφτείτε, προσπάθησα στο τέλος να του μιλήσω και δεν μου το επέτρεψε.»

Έχει γίνει γνωστό πως αποχώρησες από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πώς ήταν η εμπειρία σου στην Ισπανία, υπάρχουν διαφορές με την Premier League;

«Μου άρεσε πολύ η εμπειρία μου στην Ισπανία, υπάρχουν μεγάλες διαφορές με την Αγγλία. Ήταν κάτι διαφορετικό, αγωνίστηκα σε μία εξαιρετική ομάδα. Ήταν μία πρόκληση για εμένα, έδωσα τα πάντα και από εδώ και πέρα θα δούμε τι θα γίνει, το συμβόλαιό μου έχει ολοκληρωθεί. Πρέπει να περιμένω, θα δούμε όταν έρθει η ώρα.»

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X