Η ΑΕΚ brand name για το BCL - Όλα οδηγούν σε παραμονή της «Βασίλισσας» στη διοργάνωση

Η ΑΕΚ brand name για το BCL - Όλα οδηγούν σε παραμονή της «Βασίλισσας» στη διοργάνωση
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αναλύει τα δεδομένα για την Ευρωπαϊκή συμμετοχή της ΑΕΚ

Έρχονται οι καταληκτικές ημερομηνίες για τις δηλώσεις συμμετοχής στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η ΑΕΚ είναι η μόνη ομάδα που δεν έχει κάνει αίτηση ακόμα. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Προμηθέας θα αγωνιστούν κανονικά στο BCL, ενώ ο Άρης έχει δηλώσει συμμετοχή στο Eurocup, που μάλλον δύσκολα θα γίνει δεκτή.

Από την μεριά της η Ένωση, μπορεί να κρατάει κλειστά τα χαρτιά της, όμως θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, τους πολύ ισχυρούς δεσμούς που έχει το club με το BCL. Ο Μάκης Αγγελόπουλος, όπου σταθεί και όπου βρεθεί, μιλάει για την καταστροφή που έχει φέρει η Ευρωλίγκα στις ομάδες και τα πρωταθλήματα, με τα κλειστά συμβόλαια.

Εκτός αυτού όμως, από την πρώτη στιγμή τάχθηκε στο πλευρό του BCL, θεωρώντας πιο υγιές για το άθλημα να υπάρχει μια ανοικτή διοργάνωση που να σχετίζεται με τα αγωνιστικά αποτελέσματα.

Από την άλλη το BCL, δυναμώνει ακόμα περισσότερο και έχει ήδη γίνει η δεύτερη διοργάνωση μετά την Ευρωλίγκα με τις καλύτερες ομάδες και το πιο ανταγωνιστικό προϊόν. Βλέπουμε άλλωστε ότι ομάδες αφήνουν το Eurocup για να έρθουν στην FIBA.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει να θεωρήσουμε δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα αγωνίζεται κανονικά στο BCL της επόμενης περιόδου, καθώς είναι ένα από τα ισχυρά brand name της διοργάνωσης και από τις πιο ιστορικές ομάδες, που κατέχει και έναν τίτλο, το 2018.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X