Ξεφτιλίζει τον Ολυμπιακό ο Χάμες: «Κάποιοι ήθελαν να με διώξουν κι έλεγαν ψέματα για μένα»

Ξεφτιλίζει τον Ολυμπιακό ο Χάμες: «Κάποιοι ήθελαν να με διώξουν κι έλεγαν ψέματα για μένα»
Photo Credits: INTIME

Κεραυνούς κατά του Ολυμπιακού εξαπέλυσε ο Χάμες Ροντρίγκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στην Κολομβία ο Χάμες Ροντρίγκες και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για όσα γράφτηκαν για τη θητεία του στον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος άσος τόνισε στο περιοδικό «Semana» ότι δεν εκτίμησαν τη δουλειά του και έδωσε απαντήσεις στις κατηγορίες ότι κάθε βράδυ πήγαινε στα στριπτιτζάδικα.

«Δεν πήγα ποτέ σε τέτοια μέρη. Και αν είχα πάει, γιατί να το πει έτσι; Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Ο κάθε άνθρωπος και ο κάθε άνδρας μπορεί να πάει σε τέτοια μαγαζιά. Δεν σου λέω ότι δεν έχω πάει ποτέ, γιατί έχω πάει. Αλλά στην Ελλάδα δεν πήγα», ξεκαθάρισε αρχικά.

Δηλαδή αυτό που έγινε στην Ελλάδα ήταν ένα ψεμα;

«Ναι. Κάποιοι άνθρωποι που είχαν τη δύναμη συνωμότησαν εναντίον μου».

Τι άνθρωποι;

«Από τον σύλλογο. Είπαν ότι πήγαινα σε αυτά τα μέρη και ήταν όλα ένα ψέμα».

Μα ποιος; Οι παίκτες, ο προπονητής;

«Λοιπόν, από τη διοίκηση. Νομίζω ότι το έκαναν και έχουν μιλήσει με ανθρώπους για να με διώξουν. Αλλά δεν πήγα ποτέ σε εκείνα τα μέρη.

Είναι περίεργο γιατί τα πήγαινες υπέροχα, σωστά;

«Ναι, τα πήγαινα καλά, έκανα καλή σεζόν, και σωματικά ήμουν καλά. Όταν δεν εκτιμούν αυτό που έχω κάνει κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είμαι ένα αρκετά ξεκάθαρο άτομο, με αρχές. Όταν δεν εκτιμούν τη δουλειά που έχω κάνει, νιώθω άβολα. Δεν μου άρεσε. Στο τέλος αποφασίσαμε να λύσουμε το συμβόλαιο».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X