«Ο Γκαμπιαντίνι περιμένει να μιλήσει με την Σαμπντόρια»

«Ο Γκαμπιαντίνι περιμένει να μιλήσει με την Σαμπντόρια»
Photo Credits: INTIME

Ιταλικό ΜΜΕ αναλύει τα δεδομένα για το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκαμπιαντίνι από τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο… περίμενε θα πρέπει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ εάν θέλει να κάνει δικό του τον Μανόλο Γκαμπιαντίνι. Όπως αναφέρει η La Repubblica, ο Ιταλός επιθετικός που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την Σαμπντόρια θα πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την ομάδα του για να μπορέσει τελικά να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας.

«Ο Μανόλο Γκαμπιαντίνι περιμένει να μιλήσει με τη Σαμπντόρια αρχικά και θα ήθελε να μείνει στην ομάδα του. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι έδειξε πρόθυμος να κατανείμει τον μισθό του σε βάθος χρόνου για να μην βαρύνει τα ταμεία του συλλόγου που είναι σε δύσκολη κατάσταση μετά τον υποβιβασμό. Η Κάλιαρι παρακολουθεί τον παίκτη, αλλά ο ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης παρουσίασε την πρώτη πρόταση στον επιθετικό. Αρχικά του πρόσφερε ένα διετές συμβόλαιο με 1.000.000 ευρώ τη σεζόν και η αντιπρόταση του αφορούσε συμβόλαιο τριών ετών με ετήσιες απολαβές στο 1.500.000 ευρώ», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της ιταλικής εφημερίδας.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ήδη στο… περίμενε για τον Ιταλό επιθετικό ελπίζει ότι θα μπορέσει το θέμα να έχει μια οριστική εξέλιξη και δεν θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο χρόνο για να κλείσει ένα μεγάλο μεταγραφικό ζήτημα, ίσως το πιο σημαντικό για το ρόστερ της νέας σεζόν.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X