ΑΕΚ: Πανέτοιμη για μια ακόμη κούπα η ομάδα Vintage Volley

ΑΕΚ: Πανέτοιμη για μια ακόμη κούπα η ομάδα Vintage Volley
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ συμμετέχει αυτό το Σαββατοκύριακο στο Final-4 της ΕΣΠΑΑΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με στόχο την κατάκτηση ενός  ακόμη Πρωταθλήματος, η ομάδα Vintage Volley της ΑΕΚ ρίχνεται στη «μάχη» του F4 της ΕΣΠΑΑΑ το διήμερο 17-18/06 στο κλειστό της Βάρης.

Η «Ένωση» μετά την κατάκτηση του τίτλου της ΕΣΠΕΔΑ, θα διεκδικήσει να διατηρήσει τα σκήπτρα της και στην ΕΣΠΑΑΑ.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο (17/06, 19:00) κοντράρεται με την Άμιλλα στον 1ο Ημιτελικό, ενώ στον 2ο Ημιτελικό η Βουλιαγμένη αντιμετωπίζει την Ένωση Βύρωνα. Η σύνθεση της ΑΕΚ αποτελείται από τις: Ξανθάκου, Στεργίου, Τριανταφυλλίδου, Άγγανη, Δασκαλάκη, Κανελλοπούλου, Παπάζογλου, Σπαλιώρα, Σκολαρίκη-Αραμπατζή, Μπίτσικα, Αράπη, Μουτζούρη, Καποδίστρια. Προπονήτρια της ομάδας είναι η Γιούλη Μπατουδάκη.

Η αρχηγός της ΑΕΚ, Δέσποινα Ξανθάκου, δήλωσε στο aek.gr: «Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ. Για εμάς, άλλη μία σεζόν οδεύει προς το τέλος της διαδρομής και πάλι με πρόκριση σε F4. Είχαμε από την αρχή ως στόχο την είσοδο στο F4 και τώρα στοχεύουμε στον τίτλο. Θέλουμε να κάνουμε το νταμπλ, μετά και την κατάκτηση της ΕΣΠΕΔΑ. Είμαστε σε πολλή καλή κατάσταση και ανεβασμένη διάθεση και πάμε να το απολαύσουμε! Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμη μας και η παρουσία του είναι πολύ σημαντική. Θα… τραβήξουν λίγο μακριά, αλλά περιμένουμε και αυτή τη φορά τη στήριξή τους, με την ανταμοιβή πως θα ευχαριστηθούν ωραία παιχνίδια».

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X