ΑΕΚ: Μέχρι και 7 μήνες εκτός δράσης ο Φερνάντες

ΑΕΚ: Μέχρι και 7 μήνες εκτός δράσης ο Φερνάντες
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την ΑΕΚ για την κατάσταση του Πάολο Φερνάντες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη ατυχία χτύπησε τον Πάολο Φερνάντες και την ΑΕΚ!

Οι πρώτες εκτιμήσεις δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν και σήμερα το πρωί έγινε γνωστό πως υπέστη ολική ρήξη αχιλλείου τένοντα. Ο Ισπανός ήταν σε φόρμα στο τέλος της σεζόν με αποκορύφωμα τη γκολάρα στον τελικό με τον ΠΑΟΚ.

Δίχως να χαθεί χρόνος, χθες το απόγευμα πέρασε την πόρτα του χειρουργείου ώστε να αντιμετωπιστεί ο τραυματισμός του. Χειρουργήθηκε σε δικό του γιατρό στη Βαρκελώνη, η επέμβασή του διήρκησε δύο ώρες και λίγο νωρίτερα ο αθλητής της ΑΕΚ ξύπνησε και από τη νάρκωση.

Πλέον ακολουθεί ένας μακρύς δρόμος για την αποθεραπεία του Πάολο καθώς θα μείνει στην Βαρκελώνη για τρεις εβδομάδες και στο τέλος της συγκεκριμένης περιόδου θα ξεκινήσει και η αποκατάστασή του. Οι γιατροί είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την επέμβαση και τώρα ο Φερνάντες θα πρέπει να περάσει τη μακρά διαδικασία της αποθεραπείας που αναμένεται να διαρκέσει έξι με επτά μήνες.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X