Σοφιάν Άμραμπατ: «Μάχη» μεταξύ Μπάρτσα και Ατλέτικο για τα... μάτια του Μαροκινού

Σοφιάν Άμραμπατ: «Μάχη» μεταξύ Μπάρτσα και Ατλέτικο για τα... μάτια του Μαροκινού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ισπανία μοιάζει το μέλλον του Σοφιάν Άμπραμπατ, ο οποίος βρίσκεται στο «στόχαστρο» των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Μετά τις εξαιρετικές εντυπώσεις που άφησε με τη φανέλα του Μαρόκου στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο μέσος της Φιορεντίνα έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή των δυο γιγάντων του ισπανικού ποδοσφαίρου που εξετάζουν τρόπους για να τον αποκτήσουν.

Όπως υποστηρίζει πάντως η «Sport», τα δεδομένα για τη Μπαρτσελόνα μοιάζουν λίγο πιο δύσκολα καθώς ενδεχομένως να δυσκολευτεί να καταθέσει επίσημη πρόταση στον 26χρονο λόγω των οικονομικών προβλημάτων που την ταλανίζουν.

Η Φιορεντίνα άλλωστε δεν πρόκειται να δώσει τη συγκατάθεσή της για την παραχώρησή του για ένα ποσό κάτω των 30 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που περιπλέκει τα πράγματα για τους Μπλαουγκράνα.

Η θέληση του ποδοσφαιριστή ωστόσο ίσως να αποτελέσει κλειδί για τη μεταγραφή του, μιας και ο ίδιος αδιαφορεί μπροστά στο ενδιαφέρον από ομάδες της Premier League και φαίνεται αποφασισμένος να συνεχίσει την καριέρα του στη La Liga.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X