«H AEK κοιτάζει τον Λεωνίδα Στεργίου», γράφουν οι Ελβετοί - Τι λέει η ΑΕΚ για το θέμα

«H AEK κοιτάζει τον Λεωνίδα Στεργίου», γράφουν οι Ελβετοί - Τι λέει η ΑΕΚ για το θέμα
Photo Credits: INTIME

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Σεντ Γκάλεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λεωνίδας Στεργίου βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ, όπως γράφουν στην Ελβετία.

Τουλάχιστον έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας αναζητά η ΑΕΚ και οι Ελβετοί φέρνουν στο προσκήνιο την περίπτωση του Λεωνίδα Στεργίου. Ο 21χρονος αμυντικός προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν στη Σεντ Γκάλεν, με 39 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Το συμβόλαιό του με την ελβετική ομάδα λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά εκτιμάται ότι δύσκολα θα μείνει στη Σεντ Γκάλεν. Εκτός από το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, η ιστοσελίδα blick.ch βάζει το κόλπο και τη Γκλάντμπαχ για τον δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος έχει παίξει και ως δεξιός μπακ.

Ο ελληνικής καταγωγής Ελβετός στόπερ μετρά ήδη μια συμμετοχή στην εθνική Ανδρών της Ελβετίας, και θεωρείται ένα από τα ταλέντα της χώρας.

Από την πλευρά της η ΑΕΚ ξεκαθάρισε τα πράγματα. Έτσι, η Ένωση ενημέρωσε ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Στεργίου και πως ο παίκτης εν είναι μέσα στη λίστα των αμυντικών που εξετάζει η ομάδα για την ενίσχυσή της.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X