Πολύς κόσμος στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για το Ελλάδα - Ιρλανδία: Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί στις εξέδρες

Πολύς κόσμος στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» για το Ελλάδα - Ιρλανδία: Περισσότεροι από 20.000 οπαδοί στις εξέδρες
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο το ενδιαφέρον για το πρώτο επίσημο ματς της Εθνικής στην «Αγιά Σοφιά - OPAP Arena» με την Ιρλανδία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο το ενδιαφέρον του κόσμου για το Ελλάδα – Ιρλανδία που θα είναι το πρώτο επίσημο ματς της Εθνικής που θα γίνει στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Πολύ καλή χαρακτηρίζεται η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής (16/6, 21:45) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena».

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, μέχρι το βράδυ της Πέμπτης είχαν διατεθεί περίπου 14.000 εισιτήρια, ενώ η πώληση συνεχίζεται ηλεκτρονικά.

Σημειώνεται πως έχουν εκδοθεί 25.000 εισιτήρια, καθώς έχουν δοθεί περίπου 2.500-3.000 εισιτήρια στους φίλους της Ιρλανδίας, ενώ έχουν προβλεφθεί και ζώνες ασφαλείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων ήταν 20, 40 και 60 ευρώ, αλλά τα αξίας 20 ευρώ έχουν εξαντληθεί από νωρίς. Στις τάξεις της ομοσπονδίας εκφράζεται η αισιοδοξία πως τελικά θα βρεθούν πάνω από 20.000 θεατές στις κερκίδες το βράδυ της Παρασκευής.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X