Φετφατζίδης: Έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ

Φετφατζίδης: Έκλεισε στον ΑΠΟΕΛ
Photo Credits: INTIME

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, πως έκλεισε τον Γιάννη Φετφατζίδη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου, πως έκλεισε τον Γιάννη Φετφατζίδη για την επόμενη διετία.

Στην Κύπρο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Φετφατζίδης. Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου αποκάλυψε πως έχει συμφωνήσει με τον διεθνή Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος μάλιστα έχει υπογράψει ήδη διετές συμβόλαιο.

Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στο πρώτο μισό στην Αλ Σαρίγια του Κατάρ (7 συμμετοχές 1 γκολ και 1 ασίστ) και στο δεύτερο στη Σπαλ (13 συμμετοχές 1 γκολ και 1 ασίστ), με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 αλλά το έλυσε μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του από τη Serie B στην τρίτη κατηγορία.

«Ο Γιάννης Φετφατζίδης υπέγραψε χθες. Υπάρχει συμφωνία με 2 ακόμη παίκτες», είπε ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινομπλέ. Στην Ελλάδα ο 32χρονος έχει 92 εμφανίσεις, δέκα γκολ και 13 ασίστ με τον Ολυμπιακό και 56 συμμετοχές, 7 γκολ και 13 ασίστ με τον Άρη.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X