Μπάγερν: «Κλέβει» τον Κιμ από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μπάγερν: «Κλέβει» τον Κιμ από τα χέρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Ο Κιμ έχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το τελευταίο διάστημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιγούραρε ως η επικρατέστερη για την απόκτηση του περιζήτητου στόπερ της Νάπολι, Κιμ Μιν Τζε. Τα πράγματα, όμως, έχουν αλλάξει και στην pole position για τη μεταγραφή του βρίσκεται πλέον η Μπάγερν Μονάχου!

Οι Βαυαροί μπήκαν δυναμικά στην κούρσα της υπογραφής του Κορεάτη «βράχου» της άμυνας των Παρτενοπέι και όπως μεταδίδει ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, είναι πολύ κοντά στη συμφωνία με τον παίκτη για τη μετακόμισή του στο Μόναχο.

Ο Κιμ έχει ρήτρα αγοράς στο συμβόλαιό του ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ που θα ισχύσει από την 1η Ιουλίου, ποσό που τόσο η Γιουνάιτεντ όσο και η Μπάγερν είναι διατεθειμένες να πληρώσουν. Η διαφορά γίνεται στο κομμάτι του ποδοσφαιριστή, ο οποίος παρά τις θετικές συζητήσεις με την ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ είναι έτοιμος να υπογράψει στους πρωταθλητές Γερμανίας με ετήσιες απολαβές στα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με το «Foot Mercato», το μόνο που απομένει για να επέλθει το deal είναι να συμφωνηθεί το ποσό που θα λάβει ο ατζέντης του Κορεάτη.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X