Τζουλιάνα Ναλού: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βραζιλία που «απειλεί» το ειδύλλιο της Σακίρα με τον Λιούις Χάμιλτον (ΦΩΤΟ)

Τζουλιάνα Ναλού: Αυτό είναι το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βραζιλία που «απειλεί» το ειδύλλιο της Σακίρα με τον Λιούις Χάμιλτον (ΦΩΤΟ)

Η 25χρονη φαίνεται πως μπαίνει εμπόδιο στην προσπάθεια της Σακίρα να ξαναβρεί τον έρωτα, μετά τον χωρισμό της από τον Πικέ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενώ η Σακίρα μετακόμισε μόνιμα στο Μαϊάμι, αφήνοντας πίσω την παλιά της ζωή, μετά τον χωρισμό με τον Ζεράρ Πικέ και φαινόταν πως ήταν έτοιμη να κάνει μια νέα αρχή με τον Λιούις Χάμιλτον, φαίνεται πως ένα μοντέλο από τη Βραζιλία «απειλεί» την ευτυχία της.

Το τελευταίο διάστημα, φημολογείται πως η Κολομβιανή σταρ και ο Βρετανός οδηγός της F1 έχουν ξεκινήσει να βγαίνουν. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό πόσο «σοβαρά» είναι τα πράγματα μεταξύ τους.

Πριν λίγες ημέρες, δημοσίευμα του People ανέφερε πως ένα νέο ειδύλλιο έχει ξεκινήσει μεταξύ τους, πράγμα που επιβεβαίωσαν και πηγές από το περιβάλλον της τραγουδίστριας. «Το φλερτ ξεκίνησε πριν λίγες εβδομάδες στο Μαϊάμι κι εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ και οι δύο νιώθουν αυτές τις “πεταλούδες στο στομάχι”», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον τους.

Διαβάστε τη συνέχεια

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X