«Ο Μπερλουσκόνι ήθελε τον Μαρινάκη για συμπαίκτη στη Μόντσα»

Τέλος στις ύβρεις και τα αίσχη Μαρινάκη - Θα διαλύονται οι συνεδριάσεις της ΕΠΟ!
Photo Credits: INTIME

Στην Ιταλία αρχίζουν και γίνονται πιο συγκεκριμένες οι πληροφορίες για τη φύση των συζητήσεων για την εμπλοκή του Μαρινάκη στη Μόντσα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεπτομέρειες για τη φύση των επαφών του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι αναφορικά με τη Μόντσα δημοσιεύονται στα ιταλικά ΜΜΕ.

Η επόμενη μέρα της Μόντσα, μετά τον θάνατο του Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποτελεί ένα βασικό ερώτημα στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Η αποκάλυψη για επαφές τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Καβαλιέρε και τον Βαγγέλη Μαρινάκη έκανε αίσθηση, αλλά φαίνεται πως δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη.

Στην Ιταλία αρχίζουν και γίνονται πιο συγκεκριμένες οι πληροφορίες για τη φύση των συζητήσεων για την εμπλοκή του Μαρινάκη στη Μόντσα. Σύμφωνα με το calciomercato.com, ο ιδιοκτήτης των Ολυμπιακού και Νότιγχαμ Φόρεστ μιλούσε με την πλευρά του Μπερλουσκόνι, ο οποίος αναζητούσε έναν… συμπαίκτη για την ιταλική ομάδα.

Αυτό συνδέεται και με τις πληροφορίες ότι ο Μαρινάκης δεν έψαχνε ομάδα να αγοράσει στην Ιταλία, αλλά μια για να μπει μέτοχος. Και προφανώς οι συζητήσεις του με τη Μόντσα το προηγούμενο διάστημα είχαν αυτό το αντικείμενο.

Η Μόντσα ανήκει στην Fininvest, στην οποία πρόεδρος είναι η Μαρίνα Μπερλουσκόνι, κόρη του Σίλβιο, ενώ στον προεδρικό θώκο της Μόντσα βρίσκεται ο αδελφός του Πάολο. Ο θάνατος του Καβαλιέρε τώρα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα και την προοπτική της ομάδας και εκτιμάται ότι στο τέλος της επόμενης σεζόν θα πωληθεί.

Μάλιστα, εκτός από τα δημοσιεύματα για τις συζητήσεις με τον Μαρινάκη, φέρεται να υπάρχει και ενδιαφέρον από ένα επενδυτικό fund για την απόκτηση της Μόντσα. Μάλιστα, το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να υπάρξουν πιο ουσιαστικές συζητήσεις. Εξάλλου, η ομάδα επιχειρεί να καθιερωθεί στη Serie A, ενώ προσπαθεί να ξοδεύει όσα βγάζει, χωρίς να κάνει μεγάλα ανοίγματα.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X