Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ με Φερνάντες: Τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο σε ειδικό πρόγραμμα!

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ με Φερνάντες: Τραυματίστηκε κοντά στον αχίλλειο σε ειδικό πρόγραμμα!
Photo Credits: INTIME

Μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες, περιμένει η ομάδα την μαγνητική

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και ξαφνικά μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΚ με τον Πάολο Φερνάντες!

Η ΑΕΚ ενημερώθηκε από τον παίκτη ότι κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης που κάνει στην Σαραγόσα, τραυματίστηκε. Και μάλιστα ο τραυματισμός του Ισπανού είναι κοντά στον αχίλλειο, κάτι που μεγαλώνει την ανησυχία στην Ένωση.

Πλέον, η ΑΕΚ περιμένει τις μαγνητικές του παίκτη για διαπιστώσει το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει ζημιά που θα τον αφήσει εκτός. Διότι από εκεί θα εξαρτηθούν και πολλά στον μεταγραφικό σχεδιασμό της.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα από το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, υπάρχει έντονη ανησυχία. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έρθει και στην Ελλάδα ο Φερνάντες άμεσα για να γίνουν εξειδικευμένες εξετάσεις ή να τις κάνει εκεί που βρίσκεται.

Να θυμίσουμε ότι σε 12 ημέρες η ΑΕΚ ξεκινά την προετοιμασία της στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας, όπου θα μείνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της είναι 7-8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Super League.

Ηδη με σοβαρό τραυματισμό εκτός έχει η ΑΕΚ και τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος αναμένεται να μπορεί να αγωνιστεί από τον Σεπτέμβριο.

Ο 25χρονος Φερνάντες έπαιξε στην ΑΕΚ για 6 μήνες την περασμένη σεζόν, όπου αγωνίστηκε σε 19 παιχνίδια με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X