Παρουσία Ντέμη το φινάλε του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας (ΦΩΤΟ)

Παρουσία Ντέμη το φινάλε του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στο φινάλε του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βάζουμε γκολ στην κατάθλιψη στους αθλητές, ο Ντέμης Νικολαΐδης που πριν από καιρό είχε μιλήσει σε ημερίδα της ΕΠΟ για την κατάθλιψη στους αθλητές έδωσε το παρών στο φινάλε του 3ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ψυχικής Υγείας.

Οι αθλητές δεν είναι star χωρίς προβλήματα, κάνουν μια δουλειά η που είναι ιδιαίτερα «εύθραυστη» και έχει και ημερομηνία λήξης και καλό θα είναι αυτό να το θυμόμαστε.

Αναλυτικά η ενημέρωση: 

Ολοκληρώθηκε σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βούλας το 𝟑ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία, όμως οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό όσων τις παρακολούθησαν.
Τα ευτυχισμένα πρόσωπα, τα χαμόγελα και η συγκίνηση πολλαπλασιάστηκαν όταν την εμφάνιση του στο γήπεδο έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης. Ο παλαίμαχος άσος και legend της Εθνικής, συνομίλησε με τους πάντες, φωτογραφήθηκε μαζί τους, υπέγραψε αυτόγραφα, έκανε την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα και έδωσε μεγάλη χαρά σε όσους τον συνάντησαν.

Μαζί του, οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Στέφανος Αβραμίδης και Αποστόλης Λάμπος, που μαζί με τον Ντέμη Νικολαΐδη, είχαν μετάσχει πρόσφατα και στην ημερίδα με θέμα «Ποδόσφαιρο και Ψυχική Υγεία: Νιώθω, Αποδέχομαι, Δρω», που επίσης είχε διοργανώσει η ΕΠΟ σε συνεργασία με την «ΕΔΡΑ»

 

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X