Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Παναιτωλικό η οικογένεια Καμίνσκι

Εξακολουθεί να ενδιαφέρεται για τον Παναιτωλικό η οικογένεια Καμίνσκι
Photo Credits: INTIME

Η οικογένεια Καμίνσκι φέρεται να ενδιαφέρεται ακόμη για την εξαγορά του Παναιτωλικού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί να τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Κορτράικ για την εξαγορά της βελγικής ομάδας έναντι 15 εκατ. ευρώ, αλλά η οικογένεια Καμίνσκι φέρεται πως ενδιαφέρεται ακόμη και γι’ αυτή του Παναιτωλικού!

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniara.gr, το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση των μετοχών της Αγρινιώτης ΠΑΕ από τον Φώτη Κωστούλα, εξακολουθεί να υφίσταται.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των δύο πλευρών είχε επέλθει συμφωνία, αρχικά προφορική (ανακοινώθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2022) και στη συνέχεια και εγγράφως (αρχές Μαρτίου, μετά την έγκριση για μεταβίβαση των μετοχών από την ΕΕΑ, η οποία είχε προηγηθεί στις 13 Φεβρουαρίου 2023).

Παρόλα αυτά, οι προθεσμίες παρήλθαν, όπως γνωστοποίησε με δήλωσή του ο μεγαλομέτοχος του Παναιτωλικού στις 4 Μαΐου 2023 και αφού από την 1η Μαΐου ο Μίκαελ Καμίνσκι φερόταν να βρίσκεται στην Ελλάδα για την ολοκλήρωση της μεταβίβασης, σύμφωνα με όσα διέρρεαν εκείνη τη χρονική περίοδο.

Από εκεί και πέρα, το κατά πόσο το ενδιαφέρον αυτό είναι πραγματικό, μένει να φανεί στην πράξη. Η αιτία που δεν καταβλήθηκαν τα συμφωνηθέντα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας και την μεταβίβαση των μετοχών, δεν έχει γίνει γνωστή ως σήμερα, από καμία από τις δύο εμπλεκόμενες πλευρές (Κωστούλα και Καμίνσκι). Πάντως, δεν έχει υπάρξει καμία εξέλιξη σχετικά με την ενδεχόμενη αγοραπωλησία. Χρήματα δεν έχουν κατατεθεί και οι ημερομηνίες που προβλέπονται στη συμφωνία παρήλθαν.

Το μόνο γεγονός στην υπόθεση είναι ότι ο Φώτης Κωστούλας θέλει να απεμπλακεί από τον Παναιτωλικό, όπως έχει δηλώσει πολλάκις ο ίδιος, βρίσκοντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή διάδοχη κατάσταση για τον σύλλογο.

Βέβαια, αυτό που δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη, είναι το κατά πόσο θέλουν οι Καμίνσκι να προχωρήσουν στην εξαγορά του Παναιτωλικού, αλλά και στο κατά πόσα θα έδινε στους Αμερικανοπολωνούς την ομάδα ο Φώτης Κωστούλας.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X