Γκιντογκάν: Ζήτησε παραπάνω χρόνο από την Μπαρτσελόνα

Γκιντογκάν: Ζήτησε παραπάνω χρόνο από την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν φαίνεται να μην έχει αποφασίσει οριστικά για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα και ζήτησε χρόνο από τους «μπλαουγκράνα»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλλαγή δεδομένων σε μία… τελειωμένη μεταγραφή!

Παρόλο που ο Ιλκάι Γκιντογκάν παρουσιαζόταν πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα, φαίνεται πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και όλα είναι ανοιχτά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Γερμανός χαφ κάνει δεύτερες σκέψεις όσον αφορά τη μετακίνησή του στη Βαρκελώνη, και ζήτησε περισσότερο χρόνο από τους «μπλαουγκράνα» να αποφασίσει. Η απάντησή του στην καταλανική διοίκηση αναμενόταν δύο μέρες μετά τον τελικό του Champions League, την περασμένη Τρίτη (13/2), όμως δεν ήρθε ποτέ αφού ο Γκιντογκάν ακόμα δεν είναι σίγουρος.

Παρόλα αυτά, στην Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένοι να περιμένουν λίγο ακόμη τον έμπειρο χαφ, αφού αποτελεί προσωπική επιλογή του Τσάβι και σημαντικό κομμάτι του σχεδιασμού της νέας σεζόν. Τις επόμενες μέρες, αναμένεται ο Γκιντογκάν να απαντήσει θετικά είτε στην πρόταση ανανέωσης της Σίτι, είτε στους «μπλαουγκράνα».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X