AEΚ: Τα δεδομένα για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, εν αναμονή την απόφασης για την τιμωρία της

AEΚ: Τα δεδομένα για την Ευρωπαϊκή διοργάνωση που θα αγωνίζεται η ΑΕΚ, εν αναμονή την απόφασης για την τιμωρία της
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ περιμένουν την απόφαση για την μείωση της ποινής τους

Οι εξελίξεις στην ΑΕΚ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, καθώς μετά τους τρεις Έλληνες παίκτες που απέκτησε, ολοκληρώθηκε και η ανεύρεση προπονητή με τον Χουάν Πλάθα να υπογράφει για δύο χρόνια. Πλέον τα πράγματα μπαίνουν σε μια σειρά όμως υπάρχουν ακόμα ανοικτά μέτωπα.

Ένα από αυτά είναι η συμμετοχή της ΑΕΚ στην Ευρώπη, αφού θα πρέπει να δηλώσει μέχρι τέλος του μήνα αν θα συνεχίσει στο BCL ή θα κοιτάξει για κάτι άλλο. Αυτές τις μέρες έγινε γνωστό ότι και ο Προμηθέας άλλαξε στρατόπεδο και έφυγε από το Eurocup για να επιστρέψει στο BCL, κάτι που σημαίνει ότι εκτός από Ολυμπιακό-Παναθηναϊκό, όλες οι ομάδες βρίσκονται στην διοργάνωση της FIBA.

Σύμφωνα με την βαθμολογία, το Περιστέρι ως τρίτο, ο ΠΑΟΚ ως τέταρτος και ο Προμηθέας ως πέμπτος έχουν τα τρία εισιτήρια για τους ομίλους, με την ΑΕΚ να ακολουθεί ως έκτη στην τελική βαθμολογία. Οπότε αν παραμείνουν όλα ως έχουν, θα πρέπει να βρεθεί μια φόρμουλα ώστε να συμμετέχει η ΑΕΚ απευθείας στους ομίλους.

Από την άλλη μεριά, οι άνθρωποι της Ένωσης ακόμα δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή σε κάποια διοργάνωση και ούτε στο BCL που έχουν όμως ακόμα 15 μέρες καιρό. Παράλληλα βρίσκονται και σε αναμονή της απόφασης για την έφεση που κατέθεσαν για μείωση της βαριάς ποινής που τους επιβλήθηκε από το BCL. Γενικά υπάρχει αισιοδοξία ότι οι λύσεις στο θέμα παρουσίας των φιλάθλων της ΑΕΚ στο γήπεδο, που έχουν προταθεί θα γίνουν αποδεκτές, με την ΑΕΚ να ξεκαθαρίζει ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατό για να ελέγχει τον κόσμο της.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αυτός που θα πάρει τις τελικές αποφάσεις, γνωρίζοντας ότι η ΑΕΚ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα brand name του BCL αλλά και πως τόσα χρόνια είναι αντίθετος με τα κλειστά συμβόλαια που αντιπροσωπεύει η Ευρωλίγκα.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X