Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ο Κώστας Κοκκινάκης!

Στην ΑΕΚ και τη νέα σεζόν ο Κώστας Κοκκινάκης!
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος πολίστας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα πόλο και στις ακαδημίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ακόμη ανανέωση για την ανδρική ομάδα πόλο της ΑΕΚ που ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Κώστα Κοκκινάκη.

Ο έμπειρος πολίστας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ανδρική ομάδα πόλο αλλά και στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κώστα Κοκκινάκη. Ο πολύπειρος αμυντικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Πόλο του Συλλόγου για ένα ακόμα έτος.

Ο Κώστας Κοκκινάκης, εκ των κορυφαίων υδατοσφαιριστών της χώρας μας, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας, που έφτασε μία ανάσα από την είσοδο στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα συνείσφερε στο κομμάτι της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

O Κώστας Κοκκινάκης μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Βενετόπουλο, τον Πάνο Μιχαλόπουλο και την ΑΕΚ, που μου δίνουν την ευκαιρία να παίξω άλλο ένα χρόνο σε τόσο ψηλό επίπεδο, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και η τελευταία μου χρονιά ως αθλητής. Η ομάδα έχει δυναμώσει σε σχέση με πέρυσι και εύχομαι να έχουμε μια επιτυχημένη χρονιά».

Κώστα, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X