ΑΕΚ: Περιζήτητοι οι παίκτες της νταμπλούχου - Γκαρσία και Σιντιμπέ σε πρώτο πλάνο

ΑΕΚ: Περιζήτητοι οι παίκτες της νταμπλούχου - Γκαρσία και Σιντιμπέ σε πρώτο πλάνο
Photo Credits: INTIME

Αρκετοί παίκτες της ΑΕΚ απασχολούν ομάδες από το εξωτερικό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν είναι μόνο ο Λιβάι Γκαρσία στα… μπλοκάκια σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, μετά τη χρονιά που έκανε η ΑΕΚ και την κατάκτηση του νταμπλ στην Ελλάδα.

Χθες προέκυψε δημοσίευμα για τον Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Χάβρης που δείχνει αποφασισμένη να κάνει κίνηση για την απόκτησή του.

Όπως γράφει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», υπάρχουν και άλλοι παίκτες της «Ένωσης» που απασχολούν ομάδες από το εξωτερικό, οι οποίες όμως δεν έχουν χτυπήσει την πόρτα της ΠΑΕ με συγκεκριμένες προτάσεις.

Από τη στιγμή που δεν έχει ανοίξει επίσημα η θερινή μεταγραφική περίοδος, όλα όσα λέγονται και γράφονται μπορεί να είναι φήμες ή σενάρια, που απομένει να αποτυπωθούν σε προσφορές από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.

Σε ό,τι αφορά τον Σιντιμέ, στην ΑΕΚ υποστηρίζουν πως δεν έχουν τίποτα επίσημο για τον Γάλλο μπακ και κανείς δεν ξέρει αν στο μυαλό του βρίσκεται η επιστροφή στην πατρίδα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X