Δεύτερη μέρα με ακόμα μεγαλύτερο... χαμό για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Δεύτερη μέρα με ακόμα μεγαλύτερο... χαμό για τα εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο χαμός για τα εισιτήρια διαρκείας στην ΑΕΚ όχι μόνο συνεχίζεται, αλλά μεγαλώνει, όπως προκύπτει από την ΠΑΕ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η «κάψα» του κόσμου της ΑΕΚ να δώσει το «παρών» την επόμενη σεζόν στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» είναι μεγάλη και αυτό αποτυπώνεται στον χαμό που γίνεται με τα εισιτήρια διάρκειας για τη νέα χρονιά.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ξεκίνησε χθες Δευτέρα (12/6), όπου έγινε χαμός, ωστόσο σήμερα ήταν ακόμη μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με τα όσα έλεγαν από την ΠΣΑΕ οι ρυθμοί ήταν ανάλογοι, αν όχι και πιο υψηλοί από την πρώτη μέρα. Κάτι που δεν είναι εύκολο να συμβεί, γιατί παραδοσιακά πάντα το δεύτερο 24ωρο παρουσιάζει μια αισθητή ύφεση βάσει εμπειρίας.

Σε ό,τι αφορά τη διαδικασία διάθεσης των διαρκείας, από την ΑΕΚ επισημαίνουν ότι πάει πολύ καλά και να θυμίσουμε πως φέτος η ειδοποιός διαφορά είναι πως η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά και ήταν ένα ζητούμενο και η ανταπόκριση του κόσμου και στο πώς θα προχωρήσει ομαλά η όλη υπόθεση, από την στιγμή καταργήθηκε επί της ουσίας η επί τόπου αγορά.

Όπως προκύπτει, επίσης, τα θέματα είναι πολύ λιγότερα σε σχέση με χθες, ενώ από την ΠΑΕ τόνιζαν πως όπως έγινε και πέρσι, έτσι και φέτος σε κάποιες οριακές στιγμές θα γίνει ενημέρωση για τα νούμερα.

Σημειώστε, ωστόσο, πως από την ΑΕΚ έλεγαν πως είναι «πολύ σημαντικό να πούμε πως ήδη έχουμε ξεπεράσει τον αριθμό των διαρκείας που είχαν δοθεί στα πρώτα δύο 24ωρα πέρσι και χωρίς φυσικά να έχει κλείσει το δεύτερο 24ωρο ακόμη για φέτος, ήδη το έχουμε ξεπεράσει το περσινό».

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X