Μέσι: «Έπαιξα στο τελευταίο Μουντιάλ μου»

Μέσι: «Έπαιξα στο τελευταίο Μουντιάλ μου»
Photo Credits: INTIME

Ο Λιονέλ Μέσι επανέλαβε ότι είναι λίγες οι πιθανότητες να παίξει στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι αύξησε τις φήμες που τον θέλουν να αγωνίζεται και στο επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα συνδιοργανώσουν ΗΠΑ, Καναδάς και Μεξικό το 2026.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ θα είναι 39 ετών εκείνο το καλοκαίρι και αγωνιστικά θα βρίσκεται στη δύση του, αν παραμένει ενεργός ακόμη, όμως εδώ και καιρό έχει δηλώσει ότι το Κατάρ ήταν η τελευταία παράστασή του σε αυτό το επίπεδο.

«Όπως έχω πει, δεν νομίζω. Αυτό που κατέκτησα ήταν το τελευταίο Μουντιάλ μου. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα στο μέλλον, αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου. Θα μου άρεσε να είμαι εκεί να το δω, αλλά όχι να συμμετάσχω», δήλωσε στο China TV από το Πεκίνο όπου βρίσκεται για τα φιλικά της Αργεντινής με την Αυστραλία και την Ινδονησία (δεν θα αγωνιστεί στο δεύτερο).

«Αφότου το κατέκτησα, που ήταν αυτό που μου έλειπε, είμαι ικανοποιημένος και ευγνώμων για την καριέρα που είχα. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Νομίζω ότι έπαιξα στο τελευταίο Μουντιάλ μου».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X