«Η Φενέρμπαχτσε δίνει τρία εκατομμύρια ευρώ για Πάλμα»

«Η Φενέρμπαχτσε δίνει τρία εκατομμύρια ευρώ για Πάλμα»
Photo Credits: INTIME

Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται σοβαρά για τον εξτρέμ από την Ονδούρα, λένε οι Τούρκοι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με Τούρκικα δημοσιεύματα η Φενέρμπαχτσε είναι διατεθειμένη να δώσει τρία εκατομμύρια στον Άρη για τον Λούις Πάλμα.

Η Τούρκικη ομάδα εμφανίζεται στο προσκήνιο για την απόκτηση του 23χρονου επιθετικού και είναι αποφασισμένη να τον κάνει δικό της. Όπως προκύπτει μέσα από Τούρκικα μέσα σκοπεύει να δώσει τρία εκατομμύρια στον Άρη αλλά και 600.000 ευρώ στον παίκτη με πενταετές συμβόλαιο.

Το δημοσίευμα αναφέρει: «Η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται σοβαρά για τον εξτρέμ από την Ονδούρα, Λούις Πάλμα, ο οποίος αγωνίζεται στον Άρη. Η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να πληρώσει 3 εκατ. ευρώ με μπόνους. Θα προσφέρει στον Πάλμα 5ετές συμβόλαιο με 600.000 ευρώ τον χρόνο».

Να υπενθυμίσουμε πως η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απέρριψε δύο προτάσεις για τον Λούις Πάλμα της τάξεως των 3 εκ. ευρώ με τις απαιτήσεις της να ανέρχονται στα 5 εκ. ευρώ.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X