Σφαιρόπουλος για Μαλόουν: «Του αξίζει το πρωτάθλημα»

Σφαιρόπουλος για Μαλόουν: «Του αξίζει το πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Τον προπονητή των Νάγκετς συνεχάρη ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιστορία έγραψαν τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6) οι Νάγκετς, που νίκησαν τους Μαϊάμι Χιτ 94-89 και κατέκτησαν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους!
Σημαντικός παράγοντας αυτού του επιτεύγματος ήταν ο Μάικ Μαλόουν, ο τεχνικός της ομάδας του Ντένβερ, ο οποίος την ανέλαβε το 2015 και με σταδιακά βήματα την οδήγησε στην κορυφή. Για το έργο του αυτό τον συνεχάρη μέσω twitter και ο Ιωάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, αποκάλυψε και το άγνωστο κοινό παρελθόν που είχε με τον Μαλόουν. Οι δυό τους είχαν συνεργαστεί στο Summer League του ΝΒΑ το 2006, όταν ο Σφαιρόπουλος είχε ενταχθεί στο τεχνικό τιμ των Καβαλίερς, στους οποίους ο Αμερικανός ήταν τότε βοηθός προπονητή.
«Συγχαρητήρια στον προπονητή Μάικλ Μαλόουν. Του αξίζουν όλα τα εύσημα για αυτή την τεράστια επιτυχία, Είμαι χαρούμενος που μπορώ να τον αποκαλώ φίλο μου από τότε που γνωριστήκαμε στο Λας Βέγκας το 2006», έγραψε συγκεκριμένα ο Σφαιρόπουλος.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X