Μπάτλερ: «Θεωρώ πως οι Χιτ θα πάρουν πρωτάθλημα»

Μπάτλερ: «Θεωρώ πως οι Χιτ θα πάρουν πρωτάθλημα»
Photo Credits: INTIME

Ο Τζίμι Μπάτλερ δήλωσε βέβαιος πως το Μαϊάμι θα επιστρέψει στους τελικούς του ΝΒΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την πεποίθηση πως οι Χιτ θα επιστρέψουν στους τελικούς και αυτή τη φορά θα στεφθούν πρωταθλητές εξέφρασε ο Τζίμι Μπάτλερ μετά την ήττα από τους Νάγκετς στο Game 5.

«Είμαι ευγνώμων που κάναμε αυτή την πορεία, μπορεί να μην τα καταφέραμε στους τελικούς αλλά νιώθω ευλογημένος. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είναι η ομάδα του χρόνου, αλλά είμαι βέβαιος πως ο Πατ Ράιλι και ο Έρικ Σπόελστρα θα φτιάξουν πάλι μια καλή ομάδα», τόνισε.

«Αυτά τα τέσσερα χρόνια ήταν σπουδαία, είχαμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα και εξακολουθώ να πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε ως ομάδα. Έμαθα πολλά, με δίδαξαν πολλά και μακάρι να μπορούσα να πάρω τον τίτλο για αυτά τα παιδιά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι σε αγαπούν και σε εκτιμούν», πρόσθεσε.

Σχετικά με το τι έλειψε στην ομάδα του στο φινάλε του Game 5 είπε: «Στοίχισε το λάθος μου στο τέλος. Αυτό ξεχωρίζω».

Ερωτηθείς αν τον επηρέασε ο τραυματισμός που είχε στον αστράγαλο στον δεύτερο γύρο απάντησε: «Δεν με επηρέασε καθόλου. Ο αστράγαλός μου είναι μια χαρά. Απλώς δεν κερδίσαμε. Δεν υπάρχει δικαιολογία, μας κέρδισαν».

Ο Κάιλ Λάουρι είπε από τη δική του πλευρά: «Συγχαρητήρια στους Νάγκετς, το άξιζαν. Μας κέρδισαν δίκαια. Είμαστε πολύ ενωμένοι σε αυτό το γκρουπ και έχουμε έναν μεγάλο ηγέτη. Ήταν μια πολύ καλή σεζόν, μια εξαιρετική πορεία, αλλά δεν μπορούμε να το σκεφτούμε αυτό τώρα».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X